O nama

Turistička agencija Miss Liberty Travel nastala je sa željom da unese deo svoje kreativnosti u pružanju usluga na našem turističkom tržištu, kao i da ponudu obogati nekim novim sadržajima.

Miss Liberty Travel se nalazi u Bulevaru Kralja Aleksandra broj 79 na Zvezdari, tačnije kod opštine Zvezdara na najpristupačnijem mestu za svakog od Vas.

Zrela po iskustvu tima koji je čini, postaće i ostaće Vaša agencija. Profesionalna, iskusna, precizna i fleksibilna, diskretna i ozbiljna… Onakva kakvu zaslužujete.
Visokoobučeni kadrovi, tehnička opremljenost, i pažljiv izbor partnera kako u zemlji tako i u inostranstvu, učiniće da Vaše putovanje bude baš onakvo kakvim ste ga i zamislili. Kvalitet servisa biće imperativ za Miss Liberty Travel, a zadovoljstvo uslugom zvezda vodilja u poslovanju.

Miss Liberty Travel akcenat u svom poslovanju stavlja na letnje aranžmane. Za predstojeće leto u ponudi je veliki izbor apartmanskog i hotelskog smeštaja, a izbor destinacija je veoma šarenolik. U ponudi su: Grčka, Turska, Italija, Španija, Egipat, Tunis, Crna Gora.
Korišćenjem nekoliko Globalnih ON-LINE rezervacionih sistema Miss Liberty Travel će Vam omogućiti izbor između gotovo svih registrovanih avio-prevoznika, sletećete gde god ima komercijalnih aerodroma, a smeštaj ćete birati između 50.000 hotela širom planete. Miss Liberty Travel se rukovodi poslovicom da “VREDITE ONOLIKO KOLIKO STE DRUGIMA POTREBNI”. Učinite da Miss Liberty Travel vredi, i zadovoljsto će biti vaše.

Iz agencije Miss Liberty poručuju: “Napravite dobar izbor, budite naš klijent, a mi ćemo učiniti sve da ukazano poverenje opravdamo. Očekujemo Vaše dobronamerne predloge i sugestije, kako bi bili bolji i približili se onome što se zove vrh. Nećemo bežati od kritika, a ogovaranje nas neće interesovati”.

Miss Liberty Travel