vila-vergina evia.
vila-vergina-evia 1vila-vergina-evia 7vila-vergina-evia 6vila-vergina-evia 5vila-vergina-evia 4vila-vergina-evia 3vila-vergina-evia 2

Vila Vergina / Evia

od 60

20% popust važi do 01.12.2017. Popust se odnosi na uplate u celosti za termine obeležene bez *

10% popust važi do 01.12.2017. Popust se odnosi na uplate na rezervacije za termine obeležene bez *

10% popust važi do 01.12.2017. Popust se odnosi na uplate u celosti za termine obeležene sa *

Podelite ovu stranicu na socijalnim mrežama

Vila se nalazi u centralnom delu Edipsosa, udaljena je oko 100m od termalnih izvora i gradske plaže.

Ima lift, recepciju i u njenoj neposrednoj blizini se nalaze prodavnice, restorani, kafići i svi ostali mnogobrojni sadržaji ovog banjskog letovališta. U našoj ponudi imamo prostrana dvokrevetna i trokrevetna studija koja se nalaze u visokom prizemlju, na prvom, drugom i trećem spratu, sa pogledom na ulicu ili dvorište Svaka od smeštajnih jedinica ima opremljenu kuhinju, TWC, terasu, TV, Wi Fi internet, klima uređaj (uključen u cenu).

Cenovnik
od 27.05. 06.06. 16.06. 26.06. 06.07. 16.07. 26.07. 05.08. 15.08. 25.08. 04.09. 14.09.
do 06..06. 16.06. 26.06. 06.07. 16.07. 26.07. 05.08. 15.08. 25.08. 04.09. 14.09. 24.09.
1/3 60* 90* 120 140 155 180 200 200 190 160 120 100*
1/2 70* 95* 140 165 185 210 240 240 225 185 140 110*

Trajekt do ostrva Evia 10 e (cena je promenljiva i zavisi od cenovnika brodske kompanije)

Aranžman obuhvata:

  • Najam studia/apartmana na bazi 10 noćenja/11 dana
  • Autobuski prevoz
  • Usluge predstavnika agencije
  • Troškove organizacije

 

Aranžman ne obuhvata: 

  • Zdravstveno osiguranje
  • Trajekt do ostrva Evia (10 e povratna karta po osobi )
  • Održavanje higijene studija u toku boravka kao i sredstva za higijenu.
  • Korišćenje klima uredjaja u studijima.
Popusti: Dete do 2 godine u pratnji dve punoplative osobe ne plaća ni smeštaj ni prevoz i nema mesto u autobusu. Dete od 2-7 godina ne mora imati sopstveni ležaj u pratnji dve punoplative osobe, plaća samo prevoz 60 €. Dete od 2-7 godina ako koristi sopstveni ležaj ostvaruje popust i plaća 70% cene aranžmana. Dvoje dece od 2-7 godina u pratnji dve odrasle osobe u 1/3 apartmanu plaćaju tri pune cene i prevoz za dete 60 €. Za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 15 € po osobi (ne važi za prvu i poslednju smenu). Prilikom spajanja smena, cena se umanjuje za 15 € od cene druge smene.
Doplate:
Doplata za jednokrevetnu sobu je 70% od cene aranžmana.
Sedišta u autobusu su numerisana i zavise od vremena prijave. Specijalni zahtevi se doplaćuju 1500 dinara.
USLOVI I NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:
svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate
40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
čekovima građana najkasnije do 15.12.2015. datumirani svakog 15-og u mesecu
platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)
mogućnost plaćanja na 6 mesečnih rata kreditnim karticama Banke Intesa (Visa, Master i American Express)
mogućnost plaćanja administrativnom zabranom
Cena je garantovana samo za uplatu celokupnog iznosa, odnosno garantovan je samo iznos uplaćene akontacije, a ostatak je podložan promeni.
Organizator zadržava pravo da propiše drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama/sindikatima sa kojima agencija zaključi poseban ugovor.
NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA: • U studio/apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.
• Putnici ulaze u očišćen i spremljen smeštaj, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima (osim gde je drugačije navedeno), toalet papirom i sredstvima za higijenu. U svim smeštajnim jedinicama promena posteljine se vrši jednom u toku boravka.
• Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan krevet je širine od 75 – 90 cm, a za francuski krevet (za 2 osobe) širine od 120 – 140 cm.
• U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnog objekta, može biti fotelja, sofa na razvlačenje, krevet na sprat ili klasičan krevet
• Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta
• Dopunski sadržaji smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, sauna, parking, TV, klima uređaj...)
Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
Opis destinacija i smeštaja je dostupan u agenciji ili na web stranici www.missliberty.rs VAŽNE NAPOMENE:
• Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa
• Turistička agencija određuje mesto polaska i povratka. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Sedišta u autobusu su numerisana i zavise od vremena prijave za aranžman.
U autobusu dete preko 2 godine mora imati svoje sedište (ne može sedeti u krilu)
• Oktopod travel ne snosi odgovornost za sve informacije date usmenim putem, kao i za informacije dobijene od strane subagenata (posrednika u prodaji aranžmana). Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije i na sajtu organizatora putovanja.
• Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
• Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene na monetarnom tržištu, promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima
• Klijenti su u obavezi da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja, i da svojim potpisom na prijavi/ugovoru o putovanju daju saglasnost sa istom
• Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
• Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.
• Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora. Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja
* Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
* Troškovi promene već potvdjenih rezevacija (zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i slično) su 500 dinara po rezervaciji.
* Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, sediste u autobusu ili avionu, ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom i Programom putovanja uz mogućnost doplate.
* Na dodatne usluge (doplata za klimu, polupansion, transfer iz Novog Sada itd.), iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti.
* U objektima gde je naglašeno postojanje Wi Fi-a, Organizator putovanja ne može garantovati kvalitet i brzinu protoka internet konekcije.
* U slučaju nedovoljnog broja putnika na prevozu, postoji mogućnost transfera drugim vozilom sa dela puta do (ili sa) destinacije.
* Maloletna lica, ukoliko putuju bez oba ili sa jednim roditeljem, moraju imati saglasnost roditelja koji ne putuje, overenu u opštini ili sudu.
POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):
• SUBOTICA - doplata 25€ po osobi (povratna karta) • LOZNICA, ŠABAC, NOVI SAD, ZRENJANIN – doplata 15€ po osobi (povratna karta)
• KRAGUJEVAC, KRUŠEVAC, PANČEVO – doplata 10€ po osobi (povratna karta)
• Postoji mogućnost polazaka iz drugih gradova, više informacija na šalteru agencije.
Polazak je dan ranije od datuma naznačenog u tabeli za period boravka.
Povratak iz letovališta je poslednji datum iz tabele za period boravka.
PLAN PUTOVANJA:
1. dan: Polazak iz Beograda u 12:00 h
2. dan: Dolazak na odredište u prepodnevnim časovima. Smeštaj u izabrane objekte od 14:00 h
12. dan: Napuštanje smeštaja do 9:00 h, po lokalnom vremenu
13. dan: Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima

Za sve informacije kontaktirajte nas preko ove forme za kontakt.