pefkohori-vila-sofia-2
pefkohori-vila-sofia-2....pefkohori-vila-sofia-2.pefkohori-vila-sofia-2..pefkohori-vila-sofia-2...

Vila Sofia 2 / Pefkohori

od 55

Popusti:
Za uplate u celosti do 30.11.2017 odobravamo popust od 20 %.
Za uplate u celosti do 31.12.2017 odobravamo popust od 15 %.
Navedeni popusti i umanjenja ne važe za prvu i poslednju smenu.

Podelite ovu stranicu na socijalnim mrežama

Ova porodična vila se nalazi u mirnom, južnom delu Pefkohorija, u zajedničkom dvorištu sa vilom Sofija 3 i vilom Sofija 1. Udaljena je 2 minuta hoda od plaže i oko 400 metara od centra Pefkohorija. U blizini vile je supermarket. Vila raspolaže apartmanima za tri do četiri osobe. Apartmani se sastoje od spavaće sobe sa dva singl kreveta i dnevne sobe sa kaučem na razvlačenje, u kojoj se nalazi i kuhinja opremljena osnovnim priborom. Iz kuhinjskog dela se izlazi na terasu koja gleda na vrt sa bujnim mediteranskim biljkama. Apartmani su u spuštenom prizemlju, prvom i drugom spratu. U svakom apartmanu se nalazi TV prijemnik (bez srpskih kanala) i klima uređaj (korišćenje uračunato u cenu).Vila poseduje Wi-Fi (agencija ne može garantovati brzinu interneta). Preporučujemo porodicama i onima koji žele pravi odmor u mirnom okruženju sa dosta zelenila. Vila nema sopstveni parking. Zamena posteljine i peškira je posle 5-te noći (samostalno).
GPS koordinate : 39°59’11.5”N 23°37’18.0”E

Napomena: Za putnike koji koriste sopstveni prevoz cena paketa se umanjuje za 25 €.
Besplatno korišćenje klima uredjaja. Od 01.01.2018. Grčke vlasti planiraju uvođenje plaćanja boravišne takse.

Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu
poslovne banke na dan uplate (ProCredit Bank).

Napomena: Za putnike koji koriste sopstveni prevoz cena paketa se umanjuje za 25 €.
Besplatno korišćenje klima uredjaja. Od 01.01.2018. Grčke vlasti planiraju uvođenje plaćanja boravišne takse.

Legenda:

Apartman(1/3+1) – odvojena spavaća soba sa francuskim ležajem, u kuhinjskom delu kauč na razvlačenje.

U cenu aranžmana je uračunato:

– smeštaj (apartman / studio ) na bazi 10 noćenja,
– prevoz se vrši autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD…),
– usluge predstavnika agencije.
– usluge pratioca grupe

cenu aranžmana nije uračunato:

– prevoz autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD…) po cenovniku iz tabele (osim u slučaju paket aranzmana gde je prevoz uračunat),
– međunarodno zdravstveno osiguranje putnika – uplata se vrši kod organizatora putovanja po cenovnicima DDOR Osiguranja (cenovnik je sastavni deo ovog cenovnika), programom nenavedene usluge,
-individualni i ostali troškovi putnika.

Uslovi plaćanja: – 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. – Čekovima : 30% akontacija, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2017. uz mesečno uvećanje svake rate za 1.5%.Rate dospevaju svakog 15-og u mesecu.Čekovi se deponuju 15 dana pre početka putovanja. – Administrativna zabrana : 30% akontacija, ostatak u ratama do 15.12.2017. uz mesečno uvećanje svake rate za 1.5%. Administrativna zabrana mora biti overena i predata 20 dana pre početka puta. Organizator zadražava pravo odabira pravnih lica sa kojima će sklopiti ugovor o zabrani. Ne važi za cene sa zvezdicom.

VAŽNE NAPOMENE

-Pre uplate aranžmana putnik je u obavezi da se upozna sa Programom putovanja i Opštim uslovima putovanja i lično ih preuzme.
-Organizator putovanja nije u mogućnosti da putniku izda vaučer neophodan za korišćenje izabrane usluge, ukoliko aranžman nije isplaćen u celosti.
-Maloletnim osobama koje putuju bez jednog ili oba roditelja neophodna je overena saglasnost oba roditelja, odnosno roditelja koji ne putuje.
-Organizator putovanja ne garantuje spratnost , pogled, broj apartmana, studija ili sobe, sedište u autobusu ili avionu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom.
-Organizator putovanja ne snosi za sve usmene informacije, kao i za informacije dobijene od strane subagenata. Validan je samo pisani program putovanja .
-Zbog viskog troškova lečenja u inostranstvu, preporučuje se putnicima da uplate polisu putnog zdravstvenog osiguranja

NAPOMENA:

– U studije ili apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14:00h (po lokalnom vremenu), a studiji i apartmani se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00h (po lokalnom vremenu). Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. U svim apartmanima i studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema, ali ne i peškiri, toalet papir i sredstva za higijenu (osim gde to nije drugacije navedeno). Biranje spratnosti, pogleda ili broja sobe nije moguće, osim kada u programu nije drugačije navedeno.
– Ukoliko se putnici ne budu pridržavali pravila korišćenja AC uređaja, propisanih kućnim redom u apartmanima, vlasnik ima pravo uskratiti uslugu daljeg korišćenja bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana. – Prilikom preuzimanja ključeva od apartmana, putnici deponuju po 1 pasoš. Eventualno nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik apartmana plaća na licu mesta, vlasniku apartmana.
– U slučaju nedovoljnog broja prijavljanih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske otkaže ili organizuje u saradnji sa drugom agencijom. Minimalni broj putnika za organizaciju aranžmana je 40. U slučaju otkaza, minimalni rok je 15 dana pre početka aranžmana.
– Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

AUTOBUSKI PREVOZ

bus-prevoz – Polazak je dan ranije u odnosu na termine iz programa. Povratak je poslednjeg dana po terminu iz programa najčešće u popodnevnim satima. Putnik je u obavezi da se informiše o tačnom vremenu polaska najkasnije 2 dana pred polazak.Organizator zadržava pravo promene vremena i mesta polaska o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije dan ili dva dana pred polazak. Raspored sedenja pravi Organizator putovanja, shodno datumu prijave, osim u izuzetnim slučajevima ako se uzmu u obzir posebne potrebe za invalide, starija lica, porodice sa malom decom, trudnice.. –Autobus po dolasku u letovalište staje najbliže moguće do smeštajnih objekata. -Broj putnika po smenama može se značajno razlikovati. Organizator se ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao i u odlasku. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske organizuje u saradnji sa drugom agencijom. -Autobusi su udobni, namenjeni za duga putovanja sa klima uređajima i audio-video opremom.U autobusu je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike, ometa vozače ili pratioca grupe biće isključen sa putovanja. – Prenos prtljaga do smeštajne jedinice obavlja sam putnik. Potrebno je obeležiti prtljag osnovnim podacima putnika (ime, prezime, broj telefona…). Agencija i prevoznik ne snose odgovornost u slučaju gubitka ili zaboravljanja prtljaga. -Pauze se prave prema unapred utvrđenom vremenu i mestu. Zadržavanje u povratku u free shop-u je od 20-30 minuta. Ukoliko pratilac grupe proceni da je transfer u zakašnjenju ili je gužva na graničnim prelazima, može doneti odluku da predviđene pauze ne naprave ili skrate. – Putnici koji koriste samo autobuski prevoz plaćaju samo cena karte iz tabele.Cena prevoza u jednom pravcu je 20€ manja u odnosu na cenu iz tabele. -Transferi do i od Novog Sada/Beograda mogu biti realizovani mini busom, kombijem ili putničkim automobilom. Za polaske iz Zrenjanina, cena prevoza se uvećava za 10€ u odnosu na cenu iz Novog Sada (za minimum 15 putnika) a za polaske iz Subotice cena prevoza se uvećava za 20€ (za minimum 15 putnika). Načini transfera i ruta ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe. -Aranžman je rađen na bazi minimum 40 putnika.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima. 2. dan – 11. dan: Hanioti, Pefkohori, – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje. 12. dan: Hanioti, Pefkohori, – napuštanje objekta u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima. 13. dan: Dolazak na mesto polaska.Kraj usluga.

Za sve informacije kontaktirajte nas preko ove forme za kontakt.