Vila Lefka_Zakintos
Vila Lefka_Zakintos_1Vila Lefka_Zakintos_2Vila Lefka_Zakintos_3Vila Lefka_Zakintos_4

Vila Lefka / Zakintos avio /

od 179

Vila je dobro locirana i nalazi se u delu Laganasa koji se zove Vezal, udaljena je oko 100m od
plaže i oko 300m od glavne ulice.

Podelite ovu stranicu na socijalnim mrežama

Lokacija: Vila je dobro locirana i nalazi se u delu Laganasa koji se zove Vezal, udaljena je oko 100m od
plaže i oko 300m od glavne ulice.
Opis: Vila ima veliko dvorište, svi smeštajni kapaciteti se nalaze u prizemlju i na prvom spratu i svi imaju
opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, Wi Fi internet, sef (uz doplatu na licu mesta, od 1€ dnevno) i
klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno).

Cenovnik

PAKET ARANŽMAN (apartmanski smeštaj i avionski prevoz)

Struktura

Broj

gratis pomoćnih ležaja

 Broj plativih osoba

PERIOD BORAVKA / BROJ NOĆENJA

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

13.06. 23.06.

23.06. 03.07.

03.07. 13.07.

13.07. 23.07.

23.07. 02.08.

02.08. 12.08.

12.08. 22.08.

22.08. 01.09.

01.09. 11.09.

11.09. 21.09.

VILA LEFKA – paket aranžman (avio prevoz + najam smeštaja po osobi) NEMA DINARSKOG DELA

1/3 STD

3

220

250

275

320

340

340

330

290

250

215

1/2 STD

2

245

285

  179

380

405

405

385

340

280

235

*Cena avio karte za decu od 02-07 godina, koja ne koriste ležaj, je 145€ + aerodromske takse

* Cena avio karte za decu od 2 do 7 godina, koja ne koriste ležaj iznosi 145€ + aerodromska taksa

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

*prevoz avionom (čarter let) na relaciji Beograd/Zakintos/Beograd.
*transfer na Zakintosu na relaciji aerodrom/smeštaj/aerodrom.
*smeštaj u vilama/hotelima na bazi izabrane usluge prema tabeli iz cenovnika (9 noćenja).
*usluge predstavnika, organizatora putovanja ili ino-partnera na destinaciji.
*troškove kompletne organizacije i vođenja aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

*aerodromske takse 39 EUR ( Beograd 16 EUR, Zakintos 22 EUR, DCV taksa 1 EUR ) – ne plaćaju deca do 2 godine.
*YQ taksa 10 EUR (taksa avio kompanije za poskupljenje goriva, plaća se u agenciji ). Podložna je promeni. – ne plaćaju deca do 2 godine.
*međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €).
*održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu ( važi samo za privatni smeštaj ).
*fakultativne izlete, ulaznice i sve ostale individualne troškove.

POPUSTI:

*deca od 0–2 godine besplatno, u pratnji dve punoplatežne osobe, nemaju sedište u avionu, nemaju krevet i ne plaćaju takse.
*deca koja nemaju ležaj od 2-7 (u apartmanima), odnosno od 2 -12 (u hotelima) placaju avio kartu, transfer I aerodromske takse.

DOPLATE:

*za 1/1 sobu u privatnom smeštaju - 80 % od cene aranžmana iz tabele za 1/2 studio
*za 1 / 1 sobu u hotelima – na upit, razlikuje se od hotela do hotela, tražiti informaciju u agenciji
*za klima uređaj – 3 do 7 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se na smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA :

* 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 15 dana pre putovanja
* 40% prilikom rezervacije, a ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12.2016.
* platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)
* Na osnovu profakture koja izdaje Organizator putovanja.

V A Ž N E N A P O M E N E:

Vreme poletanja aviona određuje avio kompanija.
Postoji mogućnost večernjih i noćnih letova i da se u tom slučaju ne stigne na predviđeni obrok. To ne može biti predmet žalbe putnika, jer je činjenično stanje nastupilo usled objektivnih okolnosti na koje organizator putovanja nije mogao da utiče.
Postoji mogućnost da se po dolasku u hotel dobije hladni obrok ili lanč paket (zavisi da li smeštajni objekat ima tu mogućnost).
NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA: U hotelske sobe/apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.missliberty.rs
Opisi hotela su informativnog karaktera i preuzeti su sa web-stranica hotela. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela
U većini hotela doručak se služi na bazi švedskog stola, a ručak i večera – klasično usluživanje, u zavisnosti od hotela, izbor između dva ili tri menija (piće nije uključeno u cenu). Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.
U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti krevet mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od hotela, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet.
Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije hotela.
Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...).
Iako pojedini hoteli imaju svoje plaže, postoji mogućnost da se suncobrani i ležaljke doplaćuju.

NAPOMENE:

Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Detaljnije informacije kod predstavnika agencije na destinaciji.
Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja pre početka aranžmana. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja!
Uz ovaj program važe Opšti uslovi Oragnizatora putovanja. Aranžman je rađen na bazi od minimum 125 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
Cenovnik za Zakintos (9 noćenja, avion, leto 2016) br.1 od 13.01.2016.
1. Dan – Beograd – Zakintos - Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu, u terminalu za međunarodne polaske, 2 SATA PRE ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA POLETANJA AVIONA! (obavezno proveriti, dva dana pred polazak, tačno vreme poletanja aviona i mesto sastanka ). Let JU 5570, planirano vreme poletanja iz Beograda 05:20h (Avio kompanija zadržava pravo promene vremena leta). Prevoz avionom (čarter let) na relaciji Beograd–Zakintos. (let traje oko 1h i 30 min). Planirano sletanje na Zakintos u 08:00h po lokalnom vremenu. Po sletanju, transfer do izabranog smeštaja. Ulazak u smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg smeštaja, u zavisnosti od raspoloživosti slobodnih soba u hotelu/vilama).
2. – 9. Dan - Boravak na bazi 9 noćenja u izabranom smeštaju na bazi plaćene usluge.
10. Dan – Napuštanje smeštaja u ranim jutarnjim časovima (najkasnije do 09:00 časova) i transfer na aerodrom “Dionisios Solomos”. Let JU 5571. Planirano vreme poletanja sa Zakintosa u 08:45h po lokalnom vremenu. Čarter let do Beograda. Planirano vreme sletanja na Beogradski aerodrom u 09:15h. Dolazak u Beograd i Kraj aranžmana.

Za sve informacije kontaktirajte nas preko ove forme za kontakt.