stefani-2-sarti
stefani-2-sarti 1stefani-2-sarti 7stefani-2-sarti 6stefani-2-sarti 5stefani-2-sarti 4stefani-2-sarti 3stefani-2-sarti 2

Stefani 2* / Sarti

od 20

Popusti:

10% popust važi do 31.03.2017.

Boravak 20/04-07/07 & 01/09-10/10

10% popust važi do 30.04.2017.

Boravak 01/09-10/10

Podelite ovu stranicu na socijalnim mrežama

STEFANI 2*/SARTI

LOKACIJA: Mali porodični hotel, nalazi se blizu centra (oko 500 m), na samo 100 m od plaže. Poseduje 28 soba, sa pogledom na more ili vrt.

SADRŽAJ: Recepcija, restoran, bazen, bazen za decu, ležaljke i suncobrani kraj bazena,bar, parking, WI-FI internet, mini market u blizini, ležaljke i suncobrani na plaži (uz doplatu)…

USLUGA: Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom (na bazi švedskog stola, samoposluživanje), uz mogućnost doplate usluge polupansion (večera – meni, izbor 2 jela).

SOBE: Sve sobe imaju pogled na more ili vrt, kupatilo, klima uređaj, TV, frižider.

ECO soba prizemlje

Oko 14 m², nalaze se u prizemlju, sa pogledom na vrt ili bazen. Imaju francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja i pomoćni ležaj. Predviđene za 2-3 osobe.

Standardna soba pogled more

Oko 14 m², sa pogledom na more. Imaju francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja i pomoćni ležaj. Predviđene za 2-3 osobe.

Family soba prizemlje

Oko 28-30 m², u prizemlju, sa francuskim ležajem i krevetima na sprat, predviđena za 2-4 osobe.

Family soba pogled more

Oko 28-30 m², sa francuskim ležajem i krevetima na sprat, predviđena za 2-4 osobe. Nalaze se na višim spratovima, sa pogledom na more.

Website: www.stefani-hotel.com
Google maps:
Latitude: 40.085607
Longitude: 23.976995

STEFANI ** – Sarti – Sithonia
PR Po osobi Usluga 20/04-10/06 11/06-30/06 01/07-31/07 01/08-31/08
11/09-10/10 01/09-10/09
Standard soba pogled more X ND 22 30 38 40
ECO  soba prizemlje X ND 20 26 34 37
Family  soba prizemlje X ND 61 76 88 100
Family  soba pogled more X ND 73 88 100 112
Min.br noći 1 3 3 5
Popusti i doplate
1.  dete 0-7,99  god. free free free free
3.odrasla -30% -30% -30% -30%
Doplata (po osobi)
Polupansion (odrasli) 11 14 14 14
Polupansion ( deca 2- 7,99  god.) 6 7 7 7
Rani buking 10% za boravak 20/04-07/07 & 01/09-10/10
Važi za rezervacije do 31/03/2017
Rani buking 10% za boravak 01/09-10/10
Važi za rezervacije do 30/04/2017
USLUGA U SOBAMA  (plaćanje na recepciji)
dečiji krevetac besplatan Wi-Fi nije dostupno
A/C besplatan Sef nije dostupno
MAKSIMALNI BROJ osoba Min.br .osobe max br.osobe max br.odraslih max br.dece max br.beba
Standard soba pogled more 2 3 3 1 0
ECO  soba prizemlje 2 3 3 1 0
Family soba prizemlje 1 4 3 2 0
Family soba pogled more 1 4 3 2 0

Dinarski deo aranžmana iznosi 1500,00 dinara po osobi.
Deca do 12 godina ne plaćaju dinarski deo aranžmana.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA / sopstveni

*smeštaj u odabranom hotelu po odgovarajućoj usluzi navedenoj u vaučeru
*usluge predstavnika

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA / sopstveni

* Putno osiguranje
* Individualne troškove putnika
* Prevoz do odredišta

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU ZA DEVIZE BANKE INTESE NA DAN UPLATE!
* Rezervacije hotela se vrše tako što je potrebno uplatiti 40% , a ukoliko je putovanje bližnjeg datuma od 15 dana, u tom slučaju se uplaćuje kompletan iznos aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije do 48 sati(ne računajući vikend – subota/nedelja i neradne dane). po uplati akontacije.Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
*Troškovi druge promene već potvdjenih rezevacija su 1500 dinara po rezervaciji.
Načini plaćanja:
* svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate
* gotovinski – uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
* čekovima građana najkasnije do 15.12.2016., datumirani svakog 15-og u mesecu.
* platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro)
* mogućnost plaćanja administrativnom zabranom
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
NAPOMENE:
* Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz. U slučaju nemogućnosti da pronadju ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije na telefon koji se nalazi na vaučeru.
* Organizator ima pravo da otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili nepredviđenih okolnosti na koje turistička agencija nije mogla da utiče, s tim sto je organizator u obavezi da ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste ili više kategorije.
*O raspodeli soba (spratnost, br.sobe, pogled ) gostima odlučuje hotelijer po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
*“Late arrival,, ( kasni dolazak ): hoteli cuvaju rezervacije za sobe do 18.00h na dan dolaska. Ukoliko dolazite nakon ovog vremena, trebate nas obavestiti o tom kasnom dolasku najkasnije 48 h pre početka boravka .U protivnom, hoteli imaju pravo izdati sobu(e) drugim gostima te nece uvažiti zahteve za naknadu troskova
*Dress code / pravila oblačenja: Obavezan je “dress code” za vreme obroka u restoranima u svim hotelima od 3* do 5*. *Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
* Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama, kada hotel može biti zatvoren zbog nedovoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel za isti datum boravka.
*Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.missliberty.rs
*Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajinih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajih objekata.
*Oktopod travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
*Minimalan broj putnika za relalizaciju putovanja nije potreban, aranžmani su individualni, putnici sami biraju vreme i dužinu boravka .
*Usluga prevoza putnika se vrši samo do hotela koji su na glavnom putu Beograd-Pefkohori , Beograd-Sarti, Beograd-Sivota-Parga, Beograd -Paralia.Termini za navedene destinacije ukoliko se koristi autobuski prevoz se nalaze u cenovniku apartmanskog smeštaja. Ukoliko traženi hotel nije na glavnom putu, putnik sam organizuje/plaća transfer od mesta izlaska iz autobusa do odredišta. Molimo Vas da prilikom rezervacije prevoza, proverite u agenciji mesto izlaska za traženi hotel.
*U zavisnosti od broja putnika za Kassandru/Sithoniju (ispod 35), postoji mogućnost presedanja u drugo vozilo kod grada Nea Moudania
Vizni režim: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
Svi ostali putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih država u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju .
*Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost .
*Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.
Avio prevoz: Tačno vreme poletanja aviona u odlasku i povratku, avio kompanija i Organizator putovanja će objaviti 48 - 24 sata pre poletanja. Obaveza putnika je da se dva dana pre puta informišu o tačnom vremenu dolaska na aerodrom i o vremenu poletanja aviona. Raspored i vreme poletanja, kao i eventualna kašnjenja, zavise isključivo od avio kompanije i aerodroma.

PROGRAM PUTOVANJA / sopstveni prevoz

1. dan: ulazak u hotel posle 14:00h.
2. dan do poslednjeg dana: Slobodni dani za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema programu putovanja poslednji dan boravka: napuštanje hotela do 9:00h. Kraj programa

PROGRAM PUTOVANJA – avio prevoz

1.dan Beograd -Solun- Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla“ - dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Čarter let u trajanju od oko 1h-1,5h na relaciji Beograd – Solun. Po sletanju transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel posle 14h po lokalnom vremenu. Noćenje.
2.dan – 9.dan – Kasandra/Sithonia/Olimpska regija. – Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge u izabranoj destinaciji. Slobodno vreme za odmor, individualne aktivnosti ili fakultativne izlete po želji putnika u pratnji lokalnog vodiča. 10.dan – Solun– Beograd. Izabrana usluga. Napuštanje hotela u jutarnjim časovima, u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Transfer do aerodroma u Solunu. Čarter let za Beograd Sletanje na aerodrom “Nikola Tesla“. Kraj programa.

Za sve informacije kontaktirajte nas preko ove forme za kontakt.