Rim-Italija-2017
rim-italijavatikan-2016napulj-italija 2016pompeja-italija

Rim Autobusom

od 109

Mnoštvo turista preplavljuje Rim tokom cele godine, a najugodnije razdoblje za posetu Rimu je proleće, jesen i zima. I, ne zaboravite: Svi putevi vode u Rim.

Kategorije: , ,
Podelite ovu stranicu na socijalnim mrežama

Rim je poznat je po slavnim trgovima, bazilikama, hramovima, vilama, vrtovima, spomenicima i fontanama. Ne zaboravite na Vatikanske muzeje i Sikstinsku kapelu s Mikelanđelovim freskama. Rim je grad koji nikada ne spava, grad pun svetlosti, restorana, dobre kuhinje i vina, grad ljubavi..

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan BEOGRAD
Polazak iz Beograda u 15:00h sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. Putovanje kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju. Noćna vožnja.
2.dan RIM
Dolazak u Rim u prepodnevnim časovima. Obilazak Rima: Crkva Sv.Petra u lancima, Rimski forum, Koloseum, Panteon, Fontana di Trevi, Španske stepenice, Kapitolski trg… Smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.
3.dan RIM – VATIKAN – RIM
Doručak. Fakultativna poseta Vatikanu sa lokalnim vodičem. Obilazak Vatikanskog muzeja i Sikstinske kapele. Po obilasku slobodno vreme. U večernjim časovima fakultativni izlet “Rim noću” sa lokalnim vodičem. Povratak u hotel. Noćenje.
4.dan RIM – POMPEJA – NAPULJ – RIM
Doručak. Fakultativni izlet do Pompeje i Napulja. Pompeja je antički lokalitet koji se nalazi 250km udaljen od Rima. U erupciji vulkana Vezuv, grad je zatrpan pepelom što ga je savršeno sačuvalo do današnjih dana. Razgledanje lokaliteta sa lokalnim vodičem. Po završetku razgledanja odlazak u Napulj, prestonicu južne Italije. Slobodno vreme za individualni obilazak grada. Polazak ka Rimu u popodnevnim časovima. Dolazak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.
5.dan RIM – TIVOLI – RIM
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativno: Odlazak u Tivoli. Obilazak Vile d'Este – palate sa prelepim baštama. Povratak u Rim. Slobodno popodne. Polazak za Srbiju u večernjim časovima. Putovanje preko Italije, Slovenije i Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora. Noćna vožnja.
6.dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd oko podneva.

TERMINI PUTOVANJA HOTEL

CENA PO OSOBI

SPECIJALNA PONUDA

JESEN: 11.10 – 16.10.2017. (siguran polazak)

u gradu ★★★

155 €

/

u centru grada ★★★

175 €

/

JESEN: 08.11 – 13.11.2017. (siguran polazak)

u gradu ★★★

119 €

/

u centru grada ★★★

129 €

/

JESEN: 06.12 – 11.12.2017.

u gradu ★★★

119 €

109 €

u centru grada ★★★

129 €

/

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan plaćanja.
*SIGURNI POLASCI IZ NIŠA (PARKING KOD TEMPA) i ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA) – DOPLATA 20 €;
KRAGUJEVCA (TRŽNI CENTAR RODA) – DOPLATA 15 € i NOVOG SADA (LOKOMOTIVA) – DOPLATA 10 €.
U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD.
SPECIJALNA PONUDA JE OGRANIČENA NA MAKSIMALNO 20 PUTNIKA PO POLASKU.

ARANŽMAN OBUHVATA:

Prevoz turističkim autobusom (TV, video i audio oprema, klima),
Smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto), smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
Razgledanja i obilaske prema programu,
Usluge turističkog vodiča, usluge lokalnog vodiča,
Agencijske usluge

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

Gradsku komunalnu taksu u Rimu (uključujući I okolinu) koja je stupila na snagu 01.09.2014.i to: za hotele sa 3* – 4.00€ dnevno, a za hotele sa 4* – 6.00€ dnevno i plaća se na recepciji hotela,
Fakultativne izlete
Međunarodno zdravstveno osiguranje

SMEŠTAJ U NEKOM OD NAVEDENIH HOTELA ILI SLIČNOM:

HOTEL U GRADU:
Warmt hotel 4* - nalazi na 5 minuta vožnje do poslovne četvrti Eur u Rimu. Najbliža metro stanica je Eur Laurentina, udaljena 3,5 km od hotela do koje se dolazi autobusom. Sobe imaju klima uređaj, telefon, TV, kupatilo, Wi – Fi internet. Više informacija o hotelu na www.warmthotel.it
Parco di Medici 3* - nalazi se u blizini aerodroma Leonardo da Vinči i novog sajma u Rimu. Sve sobe poseduju klima uređaj, telefon, WI FI, sef, SAT TV, kupatilo i fen. Više informacija o hotelu: http://www.pdmr.it/en/index.html
HOTEL U CENTRU GRADA:
Smeštaj u hotelu iz lanca Raeli, (Hoteli Lazio, Siracuza, Floridia…) u centru Rima u zoni stanice Termini, u neposrednoj blizini turističkih atrakcija. Sobe su dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene sa kupatilom, SAT TV-om, telefonom.
Usluga: Noćenje sa doručkom (kontinentalni švedski sto). Više informacija o hotelu http://raelihotels.it/en/home
Principe di Piemonte 3* - nalazi u okolini stanice Termini. Sobe poseduju TWC, klima uređaj, TV, telefon, sef, fen, mini bar. Više informacija o hotelu na www.principe-di-piemonte.rometravelhotel.com

POPUSTI I DOPLATE:

Deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 20€
Treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5%
Putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 60€
Doplata za 1/1 sobu 80€

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:

• Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate
• 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja
• 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate čekovima građana, do 20.04.2017. godine (za programe u decembru i januaru); do 20.06.2017. godine (za programe u februaru i martu), uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou;
• Platnim karticama (Dina, Master, Maestro,i Visa)

NAPOMENA:

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Minimum za realizaciju putovanja je 65 putnika.

hCENE FAKULTATIVNIH IZLETA (deca 2-12 godina ostvaruju popust):

• Vatikan - 35€ odrasli/ 30€ deca
• Rim noću - 10€ odrasli/ 5€ deca
• Tivoli - 25€ odrasli/ 15€ deca
• Pompeja, Napulj - 45€ odrasli/ 35€ deca (obuhvata autobuski prevoz na relaciji Rim – Pompeja – Napulj – Rim, usluge vodiča na srpskom jeziku i pratnju obaveznog lokalnog turističkog vodiča u Pompeji, ulaznice za Pompeju)
• Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika

Za sve informacije kontaktirajte nas preko ove forme za kontakt.