Istanbul-docek NG
Istanbul-docek NG-01Istanbul-docek NG-02Istanbul-docek NG-03Istanbul-docek NG-04

Istanbul – Avio – Nova godina

od 219

Podelite ovu stranicu na socijalnim mrežama

ISTANBUL – jedini grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta, nekadašnja prestonica 3 velika carstva: Rimskog, Vizantijskog i Otomanskog. Leži na Bosforu koji odvaja evropski deo Turske od njenog azijskog dela. Prvo je bio poznat kao Vizantion, kasnije kao Konstantinopolis i konačno kao Istanbul. Ne propustite da upoznate najslavniju građevinu Aja Sofiju koju je u 6 veku podigao imperator Justinijan i koja je služila kao najveći hrišćanski hram na svetu. Danas je najpoznatiji muzej u Turskoj.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan BEOGRAD – ISTANBUL
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja kod šaltera broj 712. Poletanje aviona u 09:10h (TK 1082). Dolazak u Istanbul u 13:00h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Uveče individualni odlazak na DOČEK NOVE 2018. GODINE ili fakultativni odlazak u nacionalni turski restoran. Noćenje.

2. dan ISTANBUL
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak u Vaseljensku patrijaršiju i na krstarenje Bosforom. Slobodno popodne. Noćenje.

3. dan ISTANBUL
Doručak. Fakultativni obilazak Dolmabahče palate. Slobodno popodne. Noćenje.

4.dan ISTANBUL
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni obilazak znamenitosti Istanbula u pratnji lokalnog vodiča – Plato Topkapi (Plava Džamija, Aja Sofija, Hipodrom, Dvorac Topkapi). Noćenje.

5.dan ISTANBUL – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 19:45h (TK 1083). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 19:25h. Kraj programa.

TERMINI PUTOVANJA HOTEL CENA PO OSOBI FIRST MINUTE DO 31.10,2017.
31.12 – 04.01.2017. Delta ★★★★
239 €
219 €

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan plaćanja.

ARANŽMAN OBUHVATA:-avio prevoz na relaciji Beograd – Istanbul – Beograd (prevoznik Turkish Airlines),
-transfer aerodrom – hotel – aerodrom,
-smeštaj u hotelu sa 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
-smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
-usluge lokalnih vodiča,
-agencijske usluge.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:-aerodromske takse: 108 € (podložno promeni),
-fakultativne programe,
-međunarodno zdravstveno osiguranje.

POPUSTI I DOPLATE:

-deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaji popust 20 €,
-treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5%,
-doplata za 1/1 sobu 75 €.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

-Aja Sofija + Plava Džamija + Hipodrom + Topkapi palata - Cena 50 € obuhvata: autobuski prevoz od hotela do Platoa Topkapi (individualan povratak u hotel), ulaznice (u Topkapi palati nije uključena ulaznica za harem), slušalice u Aja Sofiji, usluge lokalnog vodiča;
-Vaseljenska patrijaršija i Krstarenje Bosforom - Cena 25 € obuhvata: autobuski prevoz,obilazak Vaseljenske patrijaršije, vožnju brodom i usluge lokalnog vodiča);
-Dolmabahče palata - Cena 35 € obuhvata: ulaznicu za palatu (centralni deo - ulaznica za harem nije uključena) usluge lokalnog vodiča;
-Doček Nove godine u nacionalnom restoranu - Cena 95 €.

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). Prijavljivanje za izlete je priikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Istanbulu.

SMEŠTAJ U NAVEDENOM HOTELU:

Hotel Delta 4*
Lokacija: Hotel se nalazi u starom evropskom delu Istanbula, Aksaray – Laleli, na oko 1km od velikog pokrivenog bazara Kapali Čaršije, 2 km od istorijskog dela Istanbula, trga Sultanahmet, na kojem se nalaze najznačajnije znamenitosti ( Aja Sofija, Topkapi palata, Plava Džamija ). U blizini hotela su mnogobrojne prodavnice i restorani sa vrlo ukusnom turskom kuhinjom. Udaljen je 250 m od glavne ulice Ordu Cd, kojom saobraća moderan tramvaj linija T1, i 400 m od metroa, linija M2, sa kojim se stiže do trga Taksim – centra modernog evropskog dela Istanbula.
Sadržaj: Hotel raspolaže restoranom, WiFi-om, liftom.
Smeštaj: Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene kupatilom sa fenom za kosu, klimom, telefonom, SAT TV-om.
Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja - švedski sto)
Više informacija o hotelu na www.deltahotelistanbul.com

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja,
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.04.2018. godine, uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou.
3) Platnim karticama(Dina, Master, Maestro, Visa).

Kalkulacija je rađena za najmanje 15 putnika.

NAPOMENA:

Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Potvrda o garanciji putovanja:

Turistička agencija Organizator putovanja poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 evra za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0047 / 2016 od 25.01.2016. godine, polisa broj 300050459 od 25.01.2016. godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad. Aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, Ulica Kondina br. 14, Beograd, +381.11/3228.686, +381.11/3228.687, prijavom na adresu ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs.

Cenovnik br. 1 od 13.10.2017.

Za sve informacije kontaktirajte nas preko ove forme za kontakt.