Sportlam
Sportlam 7Sportlam 1Sportlam 6Sportlam 5Sportlam 4Sportlam 3Sportlam 2

HOTEL SPORTALM 3*, BAD KLEINKIRCHHEIM

od 60

Podelite ovu stranicu na socijalnim mrežama

Lokacija:nalazi se u centru mesta u neposrednoj blizini termalnog i spa centra St. Kathrein, 100m od ski lifta.
Sadržaji hotela: recepcija, besplatan sef za goste hotela, lobi sa kaminom, dnevni boravak, soba za čitanje, TV salon, besplatan wi fi internet, terasa, besplatan parking.
Smeštaj:elegantne sobe u alpskom stilu opremljene su TV-om, telefonom, kupatilom sa kadom ili tuš kabinom, balkonom/terasom.
Wellness/fitness: aroma parno kupatilo, sauna, soba za relaksaciju, kneipp.
Usluga: polupanison, doručak švedski sto, večera izbor od 3 jela.

PROGRAM PUTOVANJA

sopstvenim prevozom (postoji mogućnost organizovanog MINIBUS PREVOZA)

1. dan BEOGRAD – BAD KLEINKIRCHHEIM Dolazak u hotel / pansion / apartman, smeštaj posle 15.00 h po lokalnom vremenu.
2. dan – poslednji dan – Boravak u hotelu / pansionu / apartmanu na bazi izabrane usluge.
Poslednji dan BAD KLEINKIRCHHEIM – BEOGRAD – Napuštanje hotela / pansiona / apartmana najkasnije do 10.00 h po lokalnom vremenu.

HOTEL SPORTALM 3*

Usluga polupansion, cene u eur po osobi i danu

od 12.12

do 25.12.

od 25.12.2016.

do 08.01.2017.

od 08.01.

do 04.02.

od 04.02.

do 04.03.

broj dana/noći → 2/1 2/1 2/1 2/1
Dvokrevetna  standard soba (2-3 osobe) 60,00 95,00 68,00 74,00
Dvokrevetna  standard soba (2-3 osobe), balkon 63,00 98,00 71,00 77,00

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:

*međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
*pojedine usluge i doplate;

*doplata za 1/1 sobu;
*boravišna taksa (osim gde je uračunata u cenu),

*obavezne doplate za Svečane Božićne i Novogodišnje večere;
*ski pass (osim gde je naznačena akcija SKI INCLUSIVE WINTER 2016 i specijalnim ponudama u objektima i terminu gde je ski pass uračunat u cenu);
*individualni troškovi putnika.

Opis apartmana:

apartmani A2-4 i A2-4 imaju dve sobe i 4 kreveta, maksimalan broj osoba 2 odrasle i dvoje dece do 13,99 godina, površine 35 m2; apartmani A3-4 i A3-4 imaju 3 sobe za
smestaj 4 osobe na 4 kreveta, površine 55m2; apartmani A3-5 imaju 3 sobe i 5 kreveta za smeštaj 5 osoba, površine 55m2; apartmani A3-6 imaju 3 sobe i 6 kreveta za smestaj 6 osoba,
površine 70m2. Superior apartmani su potpuno renovirani.
U cenu je uključeno: najam apartmana, korišćenje struje, grejanje, jednom nedeljno zamena peškira i posteljine.
U cenu nije uključeno (obavezne doplate na licu mesta): boravišna taksa 2,92 evra dnevno po osobi, deca do 16 god – 0,60 evra dnevno; svečane Novogodišnje i Božićne večere, završno čišćenje apartmana 60,00 eur za apartman sa 2 sobe, 70,00 eur za apartman sa 3 sobe; kućni ljubimci 15.00 eur dnevno.
Napomena: obavezan depozit 100 eur prilikom ulaska u apartmane.

NAPOMENE

POSEBNI USLOVI ZA OTKAZIVANJE UGOVORA O PUTOVANJU OD STRANE PUTNIKA ZA PROGRAM PUTOVANJA AUSTRIJA – BAD KLAJNKIRHAJM ZIMA 2016/2017
Putnik može da otkaže ugovor tj. da odustane od putovanja, o čemu je dužan da pisanim putem izvesti organizatora putovanja.
Datum kada je organizator putovanja primio dopis o otkazivanju od strane putnika, predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada organizatoru putovanja, i koja je iskazana procentualno u odnosu na ukupnu cenu putovanja, i to:
- 5 % ako se putovanje otkaže do 45 dana pre početka putovanja,
- 10 % ako se putovanje otkaže 44 do 31 dana pre početka putovanja,
- 40 % ako se otkaže 30 do 15 dana pre početka putovanja,
- 80 % ako se otkaže 14 do 10 dana pre početka putovanja,
- 90 % ako se otkaže 9 do 6 dana pre početka putovanja,
- 100 % ako se otkaže 5 do 0 dana pre objavljenog polaska na putovanje ili u toku samog putovanja.
Putnik je u obavezi da organizatoru putovanja naknadi samo pričinjene troškove, ukoliko je do otkaza došlo zbog: a) iznenadne bolesti putnika, bračnog druga, deteta, roditelja, brata ili sestre putnika, usvojenika i usvojioca;
b) smrti bračnog druga, srodnika prvog naslednog reda, brata ili sestre, usvojenika i usvojioca; c) poziva za vojnu vežbu putnika; d) elementarne nepogode ili vanrednog stanja (zvanično pro- glašene).
- Za navedene slučajeve putnik je obavezan da dostavi organizatoru putovanja dokaz kojim se ostvaruju prava iz zdravstvenog osiguranja (potvrdu lekara opšte medicine, umrlicu ili poziv za vojnu vežbu).
- Ne mogu se smatrati opravdanim razlozima za otkazivanje ili prekid putovanja slučajevi lokalnih terorističkih napada, eksplozija, zaraza, epidemija i drugih bolesti, elementarnih nepogoda, nepogodnih klimatskih uslova i slično za koje nije proglašeno vanredno stanje od strane nadležnih državnih organa.
U slučaju otkazivanja zbog bolesti, smrti ili drugih razloga koji su pokriveni polisom putnog osiguranja, novac putniku vraća kompanija osiguranja čiju polisu poseduje.
- Putniku se, u slučajevima predviđenim ovim Opštim uslovima putovanja, novac vraća na isti način uplate koji je i sam koristio (gotovinom ili uplatom na račun).
- Kod otkazivanja ugovora, putniku se ne vraća iznos plaćen za zakonske i druge obaveze i eventualno posredovanje u pribavljanju ulaznih viza.
- Putnik ima pravo da odredi drugo lice koje će umesto njega putovati (pod uslovom da to lice ispunjava uslove predviđene za određeno putovanje); u takvom slučaju putnik je u obavezi da organizatoru putovanja nadoknadi stvarne troškove prouzrokovane zamenom putnika.
VAŽNE NAPOMENE ZA BORAVAK/PUTOVANJE AUSTRIJA - BAD KLAJNKIRHAJM ZIMA 2016/2017
● Cenovnik br. 1 “Bad Klajnkirhajm zima 2016/2017” je individualni cenovnik - sopstveni prevoz
● Svi važeći popusti i akcije nisu uključeni u cenovnik. Za ostvarivanje važećih popusta iz cenovnika, dovoljna je uplata akontacije u iznosu od 40% ukupne cene aranžmana.
● Cenovnik je rađen prema lokalnoj kategorizaciji i klasifikaciji hotela/apartmana/pansiona zemlje odredišta.
● Sopstveni prevoz - smene su uglavnom subotom ili nedeljom, minimum boravak od 7 noći/8 dana (za kraći ili duži broj noći, ili prelom smene, u zavisnosti od politike hotela i raspoloživosti soba - na upit).
● Ski pass se kupuje isključivo na licu mesta, osim gde je drugačije navedeno, odnosno kada je ski pass uračunat u cenu ski paketa.
● U svim hotelima ishrana je na bazi polupansiona-doručak i večera (doručak: samoposluživanje-izbor više jela); (večera: meni-klasičan način usluživanja-izbor više jela
● Svi hoteli/apartmani/pansioni su na upit! Potvrda izabranog hotela se čeka po pravilu 48h od uplate akontacije (u sezoni je moguće i duže, ne računajući vikend - subota/nedelja).
● U svim sobama/apartmanima je zabranjeno pušenje.

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene
putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije...).
PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA
Odloženo plaćanje čekovima građana , akontacija 40%, ostatak na tri jednake mesečne rate, bez kamate.
TURISTIČKI KREDITI Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
MINIBUS PREVOZ sa kućne adrese iz Beograda do hotela na destinaciji (minimum za realizaciju polaska je 4 putnika): povratna karta po osobi iznosi eur , bez obzira na uzrast putnika. Minibusevi su kapaciteta 7 sedišta (klima, radio, cd). Smene su subotom. Vreme polaska se određuje u dogovoru sa putnikom.

Za sve informacije kontaktirajte nas preko ove forme za kontakt.