hotel-ortners
hotel-ortners-1hotel-ortners-2hotel-ortners-3hotel-ortners-4hotel-ortners-5hotel-ortners-6

HOTEL ORTNERS ESCHENHOF 4* / St. Kathrein

od 96

Podelite ovu stranicu na socijalnim mrežama

Lokacija: smešten je 300m od centra mesta, 100m od ski lifta i na tri minuta hoda od termalnog centra St. Kathrein.
Sadržaji hotela: recepcija, prostor za odlaganje prtljaga, lobi, soba sa čitanje, zimska bašta, salon, internet kutak i wi fi besplatno za goste hotela, prostorije za odlaganje ski opreme, lift, parking besplatan za goste hotela.
Odličan je izbor za porodice sa malom decom jer hotel ima profesionalnu uslugu čuvanja dece, dečju igraonicu, baby alarm…
Smeštaj: sve sobe su opremljene TV-om, telefonom, sefom ( besplatno), kupatilom sa kadom ili tuš kabinom, besplatnim wi fi internetom, balkonom/terasom. Sobe sa 3 kreveta su površine 32-36 m2, sobe sa 4 kreveta su površine 43 m2.
Wellness/fitness: zatvoreni bazen, otvoreni bazen sa grejanom vodom, parno kupatilo, sauna, soba za relaksaciju.
Usluga: polupansion, doručak švedski sto, u vreme ručka supa ili salata, večera izbor od 4 jela.

PROGRAM PUTOVANJA

sopstvenim prevozom (postoji mogućnost organizovanog MINIBUS PREVOZA)

1. dan BEOGRAD – BAD KLEINKIRCHHEIM Dolazak u hotel / pansion / apartman, smeštaj posle 15.00 h po lokalnom vremenu.
2. dan – poslednji dan – Boravak u hotelu / pansionu / apartmanu na bazi izabrane usluge.
Poslednji dan BAD KLEINKIRCHHEIM – BEOGRAD – Napuštanje hotela / pansiona / apartmana najkasnije do 10.00 h po lokalnom vremenu.

HOTEL ORTNERS ESCHENHOF  4*

Usluga polupansion, cene u eur po osobi i danu

od 12.12.

do 23.12.

od 23.12.2016.

do 07.01.2017.

od 07.01.

do 04.02.

od 04.02.

do 11.03.

od 11.03.

do 18.04.

broj dana/noći → 2/1 2/1 2/1 2/1 2/1
Dvokrevetna  Economy soba (2 osobe) 96,00 99,00 96,00 96,00 96,00
Dvokrevetna  standard soba (2-3 osobe), balkon 109,00 149,00 105,00 122,00 105,00
Dvokrevetna  standard soba (2-4 osobe), balkon 115,00 158,00 115,00 130,00 115,00

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:

*Smeštaj u izabranom hotelu / apartmanu / pansionu na bazi navedene usluge;
*ski pass (gde je naznačena akcija SKI INCLUSIVE WINTER 2016 i specijalnim ponudama u određenim objektima i terminu gde je ski pass uračunat u cenu).
*U cenu je uključeno: usluga polupansiona ( doručak švedski sto, večeta izbor od 4 jela) po osobi i danu, korišćenje bazena, saune, parnog kupatila, interneta,
svečane Novogodišnja i Božićna večera;

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:

*međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
*pojedine usluge i doplate;
*doplata za 1/1 sobu;
*boravišna taksa (osim gde je uračunata u cenu),
*obavezne doplate za Svečane Božićne i Novogodišnje večere;
*ski pass (osim gde je naznačena akcija SKI INCLUSIVE WINTER 2016 i specijalnim ponudama u objektima i terminu gde je ski pass uračunat u cenu);
*individualni troškovi putnika.

Opis apartmana:

apartmani A2-4 i A2-4 imaju dve sobe i 4 kreveta, maksimalan broj osoba 2 odrasle i dvoje dece do 13,99 godina, površine 35 m2; apartmani A3-4 i A3-4 imaju 3 sobe za
smestaj 4 osobe na 4 kreveta, površine 55m2; apartmani A3-5 imaju 3 sobe i 5 kreveta za smeštaj 5 osoba, površine 55m2; apartmani A3-6 imaju 3 sobe i 6 kreveta za smestaj 6 osoba,
površine 70m2. Superior apartmani su potpuno renovirani.
U cenu je uključeno: najam apartmana, korišćenje struje, grejanje, jednom nedeljno zamena peškira i posteljine.
U cenu nije uključeno (obavezne doplate na licu mesta): boravišna taksa 2,92 evra dnevno po osobi, deca do 16 god – 0,60 evra dnevno; svečane Novogodišnje i Božićne večere, završno čišćenje apartmana 60,00 eur za apartman sa 2 sobe, 70,00 eur za apartman sa 3 sobe; kućni ljubimci 15.00 eur dnevno.
Napomena: obavezan depozit 100 eur prilikom ulaska u apartmane.

NAPOMENE

POSEBNI USLOVI ZA OTKAZIVANJE UGOVORA O PUTOVANJU OD STRANE PUTNIKA ZA PROGRAM PUTOVANJA AUSTRIJA – BAD KLAJNKIRHAJM ZIMA 2016/2017
Putnik može da otkaže ugovor tj. da odustane od putovanja, o čemu je dužan da pisanim putem izvesti organizatora putovanja.
Datum kada je organizator putovanja primio dopis o otkazivanju od strane putnika, predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada organizatoru putovanja, i koja je iskazana procentualno u odnosu na ukupnu cenu putovanja, i to:
- 5 % ako se putovanje otkaže do 45 dana pre početka putovanja,
- 10 % ako se putovanje otkaže 44 do 31 dana pre početka putovanja,
- 40 % ako se otkaže 30 do 15 dana pre početka putovanja,
- 80 % ako se otkaže 14 do 10 dana pre početka putovanja,
- 90 % ako se otkaže 9 do 6 dana pre početka putovanja,
- 100 % ako se otkaže 5 do 0 dana pre objavljenog polaska na putovanje ili u toku samog putovanja.
Putnik je u obavezi da organizatoru putovanja naknadi samo pričinjene troškove, ukoliko je do otkaza došlo zbog: a) iznenadne bolesti putnika, bračnog druga, deteta, roditelja, brata ili sestre putnika, usvojenika i usvojioca;
b) smrti bračnog druga, srodnika prvog naslednog reda, brata ili sestre, usvojenika i usvojioca; c) poziva za vojnu vežbu putnika; d) elementarne nepogode ili vanrednog stanja (zvanično pro- glašene).
- Za navedene slučajeve putnik je obavezan da dostavi organizatoru putovanja dokaz kojim se ostvaruju prava iz zdravstvenog osiguranja (potvrdu lekara opšte medicine, umrlicu ili poziv za vojnu vežbu).
- Ne mogu se smatrati opravdanim razlozima za otkazivanje ili prekid putovanja slučajevi lokalnih terorističkih napada, eksplozija, zaraza, epidemija i drugih bolesti, elementarnih nepogoda, nepogodnih klimatskih uslova i slično za koje nije proglašeno vanredno stanje od strane nadležnih državnih organa.
U slučaju otkazivanja zbog bolesti, smrti ili drugih razloga koji su pokriveni polisom putnog osiguranja, novac putniku vraća kompanija osiguranja čiju polisu poseduje.
- Putniku se, u slučajevima predviđenim ovim Opštim uslovima putovanja, novac vraća na isti način uplate koji je i sam koristio (gotovinom ili uplatom na račun).
- Kod otkazivanja ugovora, putniku se ne vraća iznos plaćen za zakonske i druge obaveze i eventualno posredovanje u pribavljanju ulaznih viza.
- Putnik ima pravo da odredi drugo lice koje će umesto njega putovati (pod uslovom da to lice ispunjava uslove predviđene za određeno putovanje); u takvom slučaju putnik je u obavezi da organizatoru putovanja nadoknadi stvarne troškove prouzrokovane zamenom putnika.
VAŽNE NAPOMENE ZA BORAVAK/PUTOVANJE AUSTRIJA - BAD KLAJNKIRHAJM ZIMA 2016/2017
● Cenovnik br. 1 “Bad Klajnkirhajm zima 2016/2017” je individualni cenovnik - sopstveni prevoz
● Svi važeći popusti i akcije nisu uključeni u cenovnik. Za ostvarivanje važećih popusta iz cenovnika, dovoljna je uplata akontacije u iznosu od 40% ukupne cene aranžmana.
● Cenovnik je rađen prema lokalnoj kategorizaciji i klasifikaciji hotela/apartmana/pansiona zemlje odredišta.
● Sopstveni prevoz - smene su uglavnom subotom ili nedeljom, minimum boravak od 7 noći/8 dana (za kraći ili duži broj noći, ili prelom smene, u zavisnosti od politike hotela i raspoloživosti soba - na upit).
● Ski pass se kupuje isključivo na licu mesta, osim gde je drugačije navedeno, odnosno kada je ski pass uračunat u cenu ski paketa.
● U svim hotelima ishrana je na bazi polupansiona-doručak i večera (doručak: samoposluživanje-izbor više jela); (večera: meni-klasičan način usluživanja-izbor više jela
● Svi hoteli/apartmani/pansioni su na upit! Potvrda izabranog hotela se čeka po pravilu 48h od uplate akontacije (u sezoni je moguće i duže, ne računajući vikend - subota/nedelja).
● U svim sobama/apartmanima je zabranjeno pušenje.

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene
putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije...).
PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA
Odloženo plaćanje čekovima građana , akontacija 40%, ostatak na tri jednake mesečne rate, bez kamate.
TURISTIČKI KREDITI Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
MINIBUS PREVOZ sa kućne adrese iz Beograda do hotela na destinaciji (minimum za realizaciju polaska je 4 putnika): povratna karta po osobi iznosi eur , bez obzira na uzrast putnika. Minibusevi su kapaciteta 7 sedišta (klima, radio, cd). Smene su subotom. Vreme polaska se određuje u dogovoru sa putnikom.

Za sve informacije kontaktirajte nas preko ove forme za kontakt.