hotel arion na krfu
šank hotela arion na krfudvokrevetna soba hotela arion na krfudvokrevetna soba sa francuskim krevetom hotela arionhol hotela arion

Hotel Arion 3*

od

Hotel Arion se nalazi na 100m od mora I 1,2km od centra grada. Objekat je udaljen samo 50 metara od nekadašnje kraljevske plaže Mon Repo koja je poznata po svojoj lepoti.

Kategorije:
Podelite ovu stranicu na socijalnim mrežama

http://www.arioncorfu.gr/?lang=en
Lokacija: Hotel se nalazi na 100m od mora I 1,2km od centra grada. Objekat je udaljen samo 50 metara od nekadašnje kraljevske plaže Mon Repo koja je poznata po svojoj lepoti. Hotelski Arion je nedavno renoviran.
Smeštaj: Hotel nudi smeštaj u 105 potpuno opremljenih soba.Svaka soba ima:kupatilo , direktnu telefonsku liniju , mini frižider, sef, satelitsku TV, klima – uređaj, wi fi konekciju, balkon.
Dodatni sadržaji: Gostima su na rapolaganju recepcija, café bar, room service, 2 lifta, parking, doctor.

Uslovi i način plaćanja

-Gotovinsko plaćanje: 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana, osim za hotele gde su uslovi plaćanja iskazani u tabeli USLOVI ZA OSTVARIVANJE POPUSTA ZA RANE UPLATE
. -Kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina i Diners (isti uslovi kao gotovina), -Čekovi građana: Mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate; mogućnost plaćanja na 6 rata uz uvećanje od 5%. Akontacija je 50% prilikom rezervacije i 5 mesečnih rata. -Preko računa:
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.
Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedevoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.
Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.

Dodatne napomene:

-Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe;
-U svim hotelima / apartmanima baby cot (krevetac za bebu) je na upit i plaća se na licu mesta.

NAPOMENE:

-Postoji mogućnost večernjih i noćnih letova u zavisnosti od raspoloživosti i dozvola avio flote u tom slučaju obrok u avionu menja obrok u hotelu. U slučaju kasnog večernjeg leta I stizanja u hotel posle 20hi30min. prvi obrok se servira samo u avionu i većina hotela u tom slučaju ne služi večeru i ne nadoknadjuje obrok poslednjeg dana boravka.
-U svim hotelima ishrana je po principu samoposluživanja – izbor više jela, osim gde je drugačije navedeno.
-Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe!
-Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela!
-Potvrda hotela se čeka oko 48h od uplate akontacije (ne računajući vikend subota/nedelja).
-Po pravilu ulaz u hotel prvog dana boravka je posle 14:00 h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10:00 h.
-Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu).
-Organizator putovanja nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
-Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost.Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
-Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.
-Organizator putovanja ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima.
-Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).
-Organizator putovanja zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 80 PRIJAVLJENIH PUTNIKA NA AVIONU. VAŽNE NAPOMENE: KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE ORGANIZATORA PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA
MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNA VREMENA POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE.
VREMENA LETOVA SU PODLOŽNA PROMENAMA I ZAVISE ISKLJUČIVO OD AVIO PREVOZNIKA (AIR SERBIA).
CENA AERODROMSKIH TAKSI JE PODLOŽNA PROMENAMA I ZAVISI OD AERODROMA BEOGRAD I KRF I AVIO KOMPANIJE AIR SERBIA.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: BEOGRAD – KRF Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, u holu za međunarodne polaske, 2 sata pre poletanja aviona.
Predviđeno poletanje aviona za Krf po lokalnom vremenu u 18:55 h (Air Serbia-JU5400). Po dolasku na Krf, transfer do apartmana / hotela. Usluga prema programu.
2. – 9. dan: KRF Usluge prema programu.
10. dan: KRF – BEOGRAD Po odjavljivanju iz apartmana / hotela, transfer do aerodroma i let do Beograda.

Za sve informacije kontaktirajte nas preko ove forme za kontakt.