Dvorci Bavarske
Dvorci Bavarske-01Dvorci Bavarske-02Dvorci Bavarske-03Dvorci Bavarske-04

Dvorci Bavarske

od 135

Podelite ovu stranicu na socijalnim mrežama

DVORCI BAVARSKE
RASKOŠ ČETIRI DVORCA
5 dana, 2 noćenja, autobusom

Program putovanja

Prvi dan Polazak iz Beograda u 17.00h, a u 18:00 h Novi Sad. Sastanak putnika na parkingu kod Lokomotive na železničkoj stanici u 19:00h, polazak putnika u 19:30h, polazak iz Subotice sat vremena kasnije. Noćna vožnja preko Madjarske i Austrije…
Drugi dan DVORAC HERENHIMZE Putovanje prema Nemačkoj i jezeru Kim – Bavarskom moru. Vožnja brodom oko 20 minuta do dvorca Herenhimze koji je izgradio Ludvig II. Biće to jedinstvena prilika da vidite dvorac koji je građen po uzoru na Versaj. Nakon obilaska palate i muzeja Ludviga II, povratak brodom u luku. Vožnja za Minhen. Smeštaj u hotel. Noćenje.
Treći dan LINDERHOF – NOJŠVANŠTAJN Doručak. Polazak sa vodičem do dvorca Linderhof koji je izgrađen u rokoko stilu. To je jedini završeni dvorac za života ekcentričnog kralja Ludviga II. Sledi obilazak malenog dvorca ušuškanog u šumama alpskih obronaka. Nastavak putovanja do prelepog dvorca, Nojšvanštajn koji je bavarski kralj Ludvig II podigao na litici iznad klisure u Bavarskim Alpima kod mesta Fusen. Dvorac oduzima dah jer je delo mašte i imaginacije Ludviga II, a kompletnom doživljaju doprineće šetnja ovim zamkom koji nam donosi duh srednjeg veka. Na kratko ćete se vratiti u svet bajki, misterije i escentrike graditelja. Nakon razgledanja povratak u hotel. Noćenje.
Četvrti dan MINHEN Doručak. Najpre je predvidjen obilazak još jednog dvorca Nimfenburga-barokne letnje rezidencije dinastije Vitelsbah, zatim sledi obilazak znamenitosti Minhena sa vodičem: Karlov trg, Karlova kapija, Mihajlova crkva, Bogorodična crkva – katedrala, Nova gradska kuća sa čuvenim časovnikom, glavni trg Marienplac, crkva Svetog Petra, Stara gradska kuća, panorama nove i stare Pinakoteke, trg Odeon, Vladarska rezidencija. Slobodno vreme, te u dogovoreno vreme polazak za Srbiju.
Peti dan NOVI SAD Dolazak u Novi Sad u jutarnjim satima.

Cena aranžmana :

09.11.2017-13.11.2017.
Specijalna cena:135
Redovna cena:145
Specijalna cena važi za ograničen broj mesta i uplate do polaska.

Doplate i popusti:

-Doplata za jednokrevetnu sobu 60 €.

Cena aranžmana uključuje:

-Autobuski prevoz na navedenoj relaciji autobusom turističke klase,
-Smeštaj u hotelu na bazi dva noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u Minhenu,
-Troškove organizacije putovanja, usluge vodiča za sve vreme putovanja.

Cena aranžmana ne uključuje:

-Ulaznice i rezervacije za dvorce (Herenkimze sa brodskom kartom, Nimfenburg sa muzejom kočija i porcelana, Linderhof, Noešvanštajn) – 55 € (plaćanje na licu mesta),
-Večera u pivnici sa tradicionalnim Bavarskim specijalitetima, poput kolenica i piva, od 25 € do 30€ u zavisnosti od menija,
-Individualne troškove,
-Međunarodno putno osiguranje.

Program je rađen na bazi 40 platežnih putnika. Agencija zadržava pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljnog broja putnika, najkasnije 5 dana pred put.

Opis smeštaja:

Accom Haar 3***, Münchener Straße 33, 88540 Haar, locirani na oko 10 km od centra grada. Hotel Park INN 3*** Musenbergstraße 25-27, 81929 München. Hoteli raspolažu sa recepcijom, restoranom, aperitiv barom...Raspolažu dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, TWC, TV, telefonom... Organizator putovanja zadržava pravo izmene navedenih hotela, hotelima minimum 3***.

Način plaćanja:

-U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procerdit banke -Gotovinski ili na rata putem čekova ili administrativne zabrane na 5 rata (minimum dve rate pre polaska)

Za sve informacije kontaktirajte nas preko ove forme za kontakt.